img

Over ons

Acacia Water

Over ons

img

Wij zijn Acacia Water. Wij zijn een onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat duurzame oplossingen ontwikkelt voor watervraagstukken wereldwijd. De beschikbaarheid van schoon, gezond en veilig water voor iedereen is onze missie.

Door wetenschap, praktische daadkracht en professionele gedrevenheid te combineren met persoonlijke betrokkenheid werken wij aan onze missie. Toepasbaar en maatschappelijk relevant. Daarbij is continu contact met eigenaren én gebruikers van watersystemen de standaard.

Wij kijken altijd naar het grotere plaatje. Ons kennisveld is breed, en bestrijkt diverse expertisegebieden. Daarbij zijn wij als geen ander in staat om verschillende schaalgrootten te verbinden: van korte tot lange termijn, van perceel tot land, van individuele boer tot overheid. Onze kritische en onafhankelijke instelling, de eigenwijze combinatie van bevlogen idealisme en een pragmatische, menselijke aanpak maakt ons uniek.

Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid om onze kennis en expertise in te zetten en over te brengen, daar waar het ‘t hardste nodig is. Vanuit die passie, levert Acacia Water inhoudelijk en praktisch advies voor de grootst haalbare impact.

Maak kennis met ons team.